Cayman Islands

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Cayman Islands

Onroerend goed te koop in Caymaneilanden

De Kaaimaneilanden zijn een Engels grondgebied overzee en zijn gelegen in het westelijke deel van de Caribische Zee. Ze zijn samengesteld uit drie eilanden. Grand Cayman, de grootste, staat bekend om badplaatsen en talloze locaties om te snorkelen en te duiken. Cayman Brac is een populair startpunt voor offshore visexcursies. Ten slotte is Little Cayman, het kleinste eiland, de thuisbasis van een soortrijke fauna, van met uitsterven bedreigde leguanen tot zeevogels zoals haviken met rode poten.

Dit is ook de ideale plek om onroerend goed te bezitten en te koop te zoeken op de Kaaimaneilanden.

Zonder jaarlijkse eigendom, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, of meerwaarden in Cayman, het kopen van een onroerend goed te koop in de Kaaiman Eilanden is zeker het overwegen waard. Bovendien kan het met een dergelijke sterke huurmarkt ook een slimme investering creëren. Het extra voordeel van het doen van een investering hier is dat de verscheidenheid van eigenschappen te koop in het Kaaimaneiland, huizen, villa's, studio-appartementen en flatgebouwen, geschikt zijn voor elke koper.

Het land blijft een solide investering in de Kaaimaneilanden, dus dit is een goede periode voor het kopen van een onroerend goed te koop op de Kaaimaneilanden. Het aantal verkochte partijen is de afgelopen jaren aanzienlijk gestegen in gebieden zoals Crystal Harbour, de CI Yacht Club en het eiland Patrick.

Als u op zoek bent naar te koop staande woningen op de Kaaimaneilanden, vindt u hier een breed scala aan bouwstijlen en een enorme spreiding van prijzen.

Terwijl de ontwikkeling actief was in het Seven Mile Beach-gebied, heeft George Town niet veel verbeteringen gezien. De regering heeft beloofd dat zij zich zal richten op het revitaliseren van gebieden die kapitaal waarderen rond historische monumenten en voetgangersstraten, maar we zien uit naar een meer concreet plan

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 6920

Verkoop Herenhoeve, Cayman Islands, George Town, George Town, C/

Reserved negotiation
Verkoop
Herenhoeve

170 m²
SOLARES verstedelijkt, op de Baytoa-weg, naast het Hispanoamericana Ave, of, met een veelvoud van 170mts2 en hoger, met alle geïnstalleerde services, ...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB